HemSWEETS Bröd Lefkas, potatisbröd

Lefkas, potatisbröd

Comments : 2 Posted in : Bröd, Frukost, Mellanmål, SMALL on by : Lollo

Fritt från gluten, ägg, mjölk, nötter och mandel.


Du behöver

1 stor kokt potatis

lite mjöl (Lailas gula)

rapsolja


Gör så här

Pressa potatisen. Blanda sedan i lite olja och nån matsked mjöl. 

Blanda och känn av degen. 

Tillsätta mer mjöl och olja efter vad som behövs för att degen ska kännas som en vanlig typ vetedeg.

Smaksatt med vitlök och dragon.

2s kommentarer

2 kommentarer

  • Sara
    april 2, 2016 at 9:28 e m

    Hej!
    Kan man använda vanligt vetemjöl till detta eller vad skulle du använt om det inte hade behövt vara glutenfritt?

    • Lollo
      april 2, 2016 at 9:35 e m

      Vanligt vetemjöl fungerar säkert jättebra. Kan tänka mig att rågmjöl också kan vara gott ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *