21 februari, 2016
Köttfärssås med kokosmjölk

Fritt från gluten, laktos, mjölk, ägg, nötter och mandel.
Du behöver
4 port ris
1 paket majs
1 röd paprika
1 liten lök
1 vitlöksklyfta
ca 500 g nötfärs
1 msk olja
400 ml kokosmjölk
sweet chilisås, efter smak
tomatpuré, efter smak
(salt) och peppar
Persilja, fryst eller färsk
Gör så här
Koka riset. Läs på förpackningen hur man gör.
Finhacka löken och bryn den tillsammans med färsen i oljan i en stekpanna. Pressa i vitlöken. Blanda ner kokosmjölk, sweet chili och tomatpuré.
Låt det koka några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Skär paprikan i strimlor och lägg i den och majsen när köttfärssåsen är klar.
Blanda det färdiga riset med persilja.