HemSWEETS Bröd Teffbröd med keso

Teffbröd med keso

Posted in : Bröd, Frukost, Mellanmål, SMALL on by : Lollo

Fritt från gluten, ägg, nötter och mandel. 


Du behöver

2 3/4 dl teffmjöl

1 msk fiberhusk

0,5 tsk salt

2 tsk bakpulver 

3/4 dl olja (t ex raps) 

2 tsk äppelcidervinäger 

3 dl mjölk

oregano efter smak

2 rejäla matskedar keso


Gör så här

Blanda alla torra ingredienser. 

Tillsätt sedan olja, vinäger och mjölk.

Vispa kraftigt. 

Blanda i keson och låt degen vila och tjockna i ca 10 minuter.

Klicka ut 9 bitar och forma eventuellt till dem med lite blöta händer. 

Gräddas i ugn ca 20 min (tills de får lite fin färg) på 225 grader.

Låt svalna på galler under bakduk.

Mina var väldigt degiga inuti innan de svalnade helt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *