HemSWEETS Bröd Teffbröd med keso

Teffbröd med keso

Posted in : Bröd, Frukost, Mellanmål, SMALL on by : Lollo

Fritt från gluten, ägg, nötter och mandel. 


Du behöver

2 3/4 dl teffmjöl

1 msk fiberhusk

0,5 tsk salt

2 tsk bakpulver 

3/4 dl olja (t ex raps) 

2 tsk äppelcidervinäger 

3 dl mjölk

oregano efter smak

2 rejäla matskedar keso


Gör så här

Blanda alla torra ingredienser. 

Tillsätt sedan olja, vinäger och mjölk.

Vispa kraftigt. 

Blanda i keson och låt degen vila och tjockna i ca 10 minuter.

Klicka ut 9 bitar och forma eventuellt till dem med lite blöta händer. 

Gräddas i ugn ca 20 min (tills de får lite fin färg) på 225 grader.

Låt svalna på galler under bakduk.

Mina var väldigt degiga inuti innan de svalnade helt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *