HemSMALL Lunch & middag Plättar, grundrecept

Plättar, grundrecept

Posted in : Lunch & middag, Mellanmål, SMALL on by : Lollo Taggar:,

Fritt från gluten, ägg, soja, nötter och mandel.


Du behöver

2,5 dl mjölk

1,5 dl mjölmix (Lailas gula)*

1 tsk bakpulver

1 krm vaniljpulver 

2 msk smält smör


Gör så här

Blanda alla torra ingredienser. Häll sedan i mjölken och vispa. Tillsätt det smälta smöret och blanda.

Tillsätt gärna en finriven morot i smeten ☺️

Stek på medelvärme. 

Servera med förslagsvis turkisk yoghurt/vispgrädde, färska bär och hemgjord chiasylt
* Byt mjölmixen rakt av mot vetemjöl om du inte behöver glutenfritt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *