2 maj, 2017
Pasta med ostsås och kalkon

Jag blev lite förälskad i min snabba ostsås… Så igår fick det bli pastaskruvar med ostsås och kalkon. Supergott!
300 g glutenfri pasta
1 st kalkonfilé *
2 dl grädde
2 dl mjölk
2 dl riven ost (Västerbotten)
4 tsk majsstärkelse
Tillbehör
Ärtor
Oliver
Grönsaker (t ex gurka, paprika och körsbärstomater)
Gör så här
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Under tiden pastan kokar strimlar du köttet och fräser det med lite svartpeppar i en stekpanna. Ställ åt sidan.
Dags för ostsåsen! Blanda grädde, mjölk, majsstärkelse, vitpeppar efter smak och ost i en kastrull. Värm och vispa så det inte bränns fast. När osten smält och såsen tjocknat är den klar.
Blanda nu ner köttet i såsen (om du vill).
Klart!
Jag serverade med ärtor och oliver. Och så lite grönsaker.
Köttet kan du så klart byta mot kyckling, fläsk eller exempelvis kidneybönor.