HemSWEETS Minitårta med After Eight

Minitårta med After Eight

Posted in : SWEETS, Tårtor on by : Lollo

Det behöver inte ta många minuter att göra en tårta stor nog åt en person. Det gäller bara att ha saker hemma 😊 Den här tårtan tog kanske 10 minuter att fixa, tack vare att jag hade både bottnar och frosting redo i frysen. Sedan hade jag After eight hemma i skåpet och de fick bli fyllningen och det som satte prägel på tårtan.

Utan gluten, ägg, nötter och mandel 👍

Du behöver

Bottnar som du stansat ut med hjälp av ett glas eller kakform. Jag använder en rulltårtebotten och styckfryser minibottnar som jag kan plocka av.

🔹 Beskrivning se: Tårtbottnar (Moas prinsesstårta)

Frosting. Jag använde frosting som blivit över efter en morotskaka:

🔹 Beskrivning se: Morotskaka

After Eight

.

Gör så här

Plocka fram en halv sats frosting ur frysen och låt den tina.

Ta fram tre minibottnar och börja direkt lägga ihop tårtan. Att bottnarna är frusna gör bara tårtan enklare att täcka.

Börja med en botten, ringla på lite frosting och lägg på en After eight. Upprepa och avsluta med en minibotten.

Spritsa nu på frosting. Snåla inte! Och ”smörj” sedan ut den så att den ligger jämn över tårtan.

Garnera som du önskar. Här blev det strössel jag hittade på Choklad- och matmässan och en liten gubbe – tills lillan hittade mer strössel och hällde över 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *