HemSMALL Mellanmål Mango- och bananpaj

Mango- och bananpaj

Posted in : Mellanmål, SMALL, Sockerfria godsaker on by : Lollo Taggar:,

En enkel liten paj som fungerar både som efterrätt och som mellanmål. 

Fritt från gluten, ägg, soja, nötter och mandel.

4 små portionspajer.


Du behöver

1 dl havremjöl, glutenfritt

2 dl havregryn, rena

50 g smör

0,5 tsk vaniljpulver 

1 banan

Mango, fryst, färsk eller puré

Turkisk yoghurt till serveringen


Gör så här 

Blanda havremjöl, gryn, vanilj och smör. 

Lägg bananskivor och mango i botten på en liten ugnsfast form och strö över degen. 

Grädda ca 20 minuter på 225 grader. 

Servera med en klick turkisk yoghurt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *